2021

Godišnja nagrada
CX.hr portala

Prepoznavanjem i nagrađivanjem izvrsnosti u pružanju usluga, nastojimo podići svijest o važnosti vrhunskog korisničkog iskustva i njegovoj ulozi u uspješnosti kompanija.

Zašto se prijaviti?

U moru svakodnevnih obaveza, rokova i zadataka često propustimo zahvaliti i pohvaliti one zbog kojih su naši korisnici zadovoljniji, a kontakt centar uspješniji. Zato je vrijeme da im sada zajedno kažemo „Hvala!“ i „Bravo!“. Prijavom iskazujete poštovanje i priznanje svom timu i pojedincima za ostvarene rezultate. Potičete ih na daljnji rad i razvoj te saznajete gdje se nalazite u odnosu na konkurenciju.

Prepoznavanjem i nagrađivanjem izvrsnosti u pružanju usluga, dodatno podižemo svijest o ulozi kontaktnih centara u odnosu s korisnicima i njihovoj važnosti koju imaju u kompaniji. Godišnja nagrada CX.hr portala prepoznaje i nagrađuje najbolje kontaktne centre, kao i njihove djelatnike koji pokazuju izvrsne rezultate u sljedećim područjima: vodstvo, predanost korisnicima, upravljanje kontaktnim centrom, edukacija i razvoj djelatnika.

Kategorije

Natječaj je prilagođen izazovima s kojima ste se susretali tijekom 2021. te su kategorije sljedeće:

Najbolji kontaktni centar do 30 radnih mjesta

Najbolji kontaktni centar s 31 i više radnih mjesta

Najbolje korisničko iskustvo

Najbolji djelatnik

Najbolji voditelj tima

Najbolji timski duh

Ključni datumi natječaja

Prijavi se do 1.4. i sudjeluj u natječaju za Godišnju nagradu CX.hr portala

Od 2.4. do 14.4.2022.
Prvi krug natječaja
od 15.4. do 15.5.2022.
Drugi krug natječaja
19.5.2022.
Proglašenje pobjednika

Tko su članovi komisije?

Članovi komisije su neki od najboljih i najiskusnijih CX stručnjaka u ovom području u Hrvatskoj te su pažljivo izabrani za ovaj zadatak.

Katarina Pranjić Sorić

Konzultantica za korisničko iskustvo

Damirka Pongračić

Savjetnica za kontaktne centre

Tvrtko Stošić

Konzultant

Amir Kashiba

Marketing manager

Milena Jaković

Agentica u kontaktnom centru

Prijavnica

Ime i prezime

E-mail

Odaberite kategoriju u kojoj želite sudjelovati:

Prijava u više kategorija je moguća no za svaku kategoriju potrebno je ispuniti posebnu prijavnicu/upitnik koju dobivate na mail nakon sto ispunite gore navedene podatke. Ispunjenu prijavnicu/upitnik potrebno je poslati na email adresu: info@cx.hr