25/09/18 09:00

13. MeetUp – "Gamifikacija - Dječja igra ili vrijedan poslovni alat“

13. MeetUp – "Gamifikacija - Dječja igra ili vrijedan poslovni alat“

Kroz temu gamifikacije, nastoji se istražiti primjenu elemenata dizajna igara u poslovnim procesima s ciljem povećanja motivacije zaposlenika, unaprjeđenja korisničkog iskustva te povećanja lojalnosti brendu. 

Na MeetUp-u će biti proglašeni i dobitnici Godišnje nagrade Contact Center Akademije za 2017. godinu. Ove godine bit će dodijeljeno pet nagrada među kojima su i Nagrada za najbolji kontaktni centar ( 30 radnih mjesta i s 31 i više radnih mjesta), Nagrada za najboljeg djelatnika te Nagrada za najboljeg voditelja tima. Po prvi put do sada bit će dodjeljena i Nagrada za najbolje korisničko iskustvo. 

Od 12:30 sati, nakon dinamičnog panela na temu gamifikacije i dodjele godišnjih nagrada, razmjena iskustava nastavit će se u opuštenoj atmosferi uz ručak. Sudionici će imati priliku saznati više o tehnološkim mogućnostima i primjeni gamifikacije u poslovanju u opuštenom razgovoru s panelistima i sponzorima. 

MeetUp Radilice je nastao 2014. godine s ciljem poslovnog druženja, razvoja i međusobnog dijeljenja iskustava među profesionalcima koji svakodnevno rade na unaprijeđenju brige o korisnicima i zaposlenicima u Hrvatskoj i regiji.