29/11/18 - 29/11/18 18:00 - 21:00

Sales panel br. 3: Kako pronaći i razviti ekipu za prihod?

Sales panel br. 3: Kako pronaći i razviti ekipu za prihod?

Ako vas zanimaju odgovori na pitanja poput što čini dobrog prodavača, kako ga prepoznati i/ili razvijati te koja je uloga tehnologije u tom procesu, dođite 29.11. u 18 h u Vukasovićevu 1 na 5. kat.

Pretpostavka je da će ekstrovertirani prodavači biti najbolji prodavači. No, možemo li se osloniti samo na tu jednu karakteristiku? Postoji nekolicina čimbenika koji će odvojiti dobrog od lošeg prodavača i vaš posao ne staje kada odaberete prodavača koji odgovara vašim zahtjevima. Daljnji razvitak prodavača i njegova motiviranost uvelike će ovisiti o vama. 

O najboljim načinima kako prepoznati i razviti dobrog prodavača te kako vam u tome može pomoći tehnologija govorit će nam vrhunski stručnjaci iz tog područja. 

Ana Ćuro Rukavina govorit će o razlikama između prodavača proizvoda i usluge. Koja je razlika između Account Managera, Sales Development Representative-a ili Customer Success Managera? Kao Head of HR Mediatoolkita i Bornfighta, zna sve o tome koje bi talente prodavač trebao posjedovati i kako izabrati idealnog kandidata ovisno o predmetu prodaje.

Mario Buntić je suosnivač i CEO Talentlyfta, online regrutacijskog alata koji tvrtkama olakšava pronalazak najboljih kandidata na brz i jednostavan način. Zainteresiran je za primjenu tehnologije u ljudskim resursima i govoriti će nam o tehnološkim izazovima, ali i rješenjima u zapošljavanju.

Ivana Stojaković, komunikologinja i specijalistica za razvoj i edukaciju djelatnika iz tvrtke Radilica. Dugi niz godina radila je u direktnoj i telefonskoj prodaji, a zadnjih desetak godina je poslovna trenerica, supervizorica i mentorica. Tijekom trenerske karijere educirala je tisuće djelatnika zaposlenih u prodaji te malo manji broj njihovih supervizora, internih trenera, voditelja i direktora. Sudjelovala je u procesima transformacije servisnih u prodajne timove te na implementaciji procesa potrebnih za sustavni razvoj prodajnih vještina djelatnika u sektorima turizma, telekoma, IT-a i financija. Smatra da je sve u životu prodaja, a uspješna je kada je savjetodavna i humana.

Ulaz je besplatan, a prijava obavezna na REZERVIRAJ.