Autor

Nikola Kranjčević

Trener poslovnih vještina

Nikola je magistar edukacije govorništva. Zaljubljenik u komunikaciju i pravilno izražavanje. Kroz svoje dosadašnje iskustvo u radu s ljudima i edukacije zaposlenika u raznim sektorima unutar i van Hrvatske naučio je da lijepa riječ stvarno otvara sva vrata. Ne samo svojim značenjem već i načinom na koji je izgovorena. U slobodno vrijeme izvor su mu veselja (nužno tim redoslijedom) pas Odin i mačka Lotus, film, glazba, serija, a sve to popraćeno dobrim zalogajom i čašom istarske malvazije

14/10/2019 Iskustvo zaposlenika

Što ćemo s tremom?

1

Nešto što je ljudskoj vrsti prije štitilo život, danas smatramo najgorim neprijateljem. Naše tijelo je savršeni organizam koji je godinama evoluirao kako bi nam pomagao da se borimo u stresnim situacijama. Tijelo je razvilo razne mehanizme koji tijelo pripremaju na borbu ili bijeg.

5 min. čitanja
13/02/2020 Služba za korisnike

Ispod ljudskosti leži hrpa zlata

3

Koliko puta ste u privatnom životu vodili razgovor koji je završio rečenicom „Slušaš li ti mene uopće?“

3 min. čitanja
13/09/2019 Služba za korisnike

Glas kao oruđe u poslovnom svijetu

2

Glas koristimo kako bismo prenosili informacije, ali i kako bismo stekli povjerenje drugih, uvjerili ih u ono što je nama važno, a koristimo ga i za zabavu. No, koliko često zapravo razmišljamo o tomu da glas koristimo u poslovne svrhe?

5 min. čitanja

Autori

Postani autor

Postani autor

Prijavi se