Autor

Katarina Pranjić

17/02/2020 Korisničko iskustvo

Što je service design?

2

Svi smo se, u većoj ili manjoj mjeri, susreli s lošom uslugom. Koliko puta vam se dogodilo da kontaktirate službu za korisnike, ispričate svoj problem agentu koji vas preusmjeri drugom agentu kojem morate ispočetka prepričavati taj isti problem. Ovakvi i slični problemi se pojavljuju zbog nedostatka primjene glavnih principa service designa. S obzirom na to da današnji korisnici imaju puno više izbora i puno lakše javno izražavaju svoje nezadovoljstvo, njihova očekivanja samim time eksponencijalno rastu.

3 min. čitanja
04/07/2019 Korisničko iskustvo

CX/UX, postoji li razlika?

6

Vjerujem da se s ovim izrazima velika većina vas i susrela, bilo u svakodnevnom radu, člancima, konferencijama ili slično. Iako su CX i UX dva različita pojma, oba moraju biti uključena kako bi organizacija bila uspješna.

4 min. čitanja
08/04/2019 Korisničko iskustvo

Hrvati zadovoljni uslugom u privatnom zdravstvu, ali bi se banke i telekomi trebali više potruditi

3

Zajedno s agencijom Ipsos proveli smo prvo veliko istraživanje o korisničkom iskustvu (CX) u Hrvatskoj

2 min. čitanja
09/07/2019 Korisničko iskustvo

Znate li tko je vaša ciljana persona - te kako je definirati

3

Da bismo kreirali bilo kakvu uslugu ili proizvod, moramo znati za koga tu uslugu ili proizvod kreiramo, tko su naši korisnici, kako se ponašaju i zašto, što ih motivira, što ih frustrira, što su njihove ključne potrebe i želje.

5 min. čitanja
10/09/2019 Korisničko iskustvo

Predavanje Valerie Adani o važnosti korisničkog iskustva u modernom dobu

2

Na dvanaestom izdanju Weekend Media Festivala koje se održava u staroj tvornici duhana u Rovinju, CX.hr portal ugošćuje Valeriu Adani, direktoricu dizajna korisničkog iskustva u britanskoj kompaniji Idean.

7 min. čitanja
18/03/2021 Korisničko iskustvo

Koje su najčešće greške u upravljanju iskustvom korisnika i kako ih ispraviti?

1

Iako kompanije ulažu jako puno vremena i sredstava u upravljanje korisničkim iskustvom, zadovoljstvo korisnika ne raste istom brzinom.

5 min. čitanja

Autori

Postani autor

Postani autor

Prijavi se